16 Mayıs 2013 Perşembe

Karabatak


 

      Sosyal medya sağolsun bizi bu güzel kafeden haberdar etti. Foursquare, twitter da orada burada gördük, duyduk, merak ettik. Gidip bir görelim bakalım dedik ve Karaköy' ün o labirentimsi sokaklarında bu kafeyi aramaya koyulduk. Minik bir sokağı kaplamış, dışarıya sandalyelerini atmış, baharın gelişini kutluyor gibiydi. 


         Önce içeri mi yoksa dışarı mı otursak ikileminde kalıp içeriye oturmakta karar kıldık. Büyüklü küçüklü masaları, siyah beyaz desenli yer döşemeleri, kendine has dekorasyonu ile insanı ilk bakışta etkilemeyi başarıyor. Müzikleri konusunda pek emin değilim ama sakin konuşmanıza engel olmayan, kafa yormayan cinsten. Kahveleri gayet başarılı. Fiyatları ortalama, ne çok tuzlu ne de ucuz  denilecek türden.
 


   


         Arkadaşlarla sohbet için, iş konuşmak için, tek başınıza oturup kitap okumak için ya da bilgisayarınızı açık çalışabilmeniz için oldukça ideal bir mekan, ayrıca kafa dinlemek için de birebir. Servis başarılı, çalışanlarda güleryüzlü. Özellikle de hesabı ödemeniz için getirdikleri, üzerinde kakao yazan, eski dikiş kutularını andıran kutuları çok şirin.Netice de Karaköy' deki en güzel yerlerden biri Karabatak. Saklı cennet, huzura yolculuk misali... Hoş sohbetler, keyifli dakikalar...
      







0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Sokak Tanrısı