12 Mayıs 2013 Pazar

Babylon Soundgarden


      Babylon Soundgarden' ın bu yılki konukları: Kings of Convenience, Devotchka, Molotov Jukebox ve daha bir çok yerli isim. Bu yıl farklı şehirlere de uğrayacak olan festivalin ilk durağı 25 Mayıs' ta Park Orman olacak. Festival doğa ile müziği birleştiren bir eğlence sunuyor.
       Geçen yıl The Parov Stelar Band, Oi Va Voi ve Caravan Palace ' in katıldığı festival bu yıl daha çok gypsy tadında olacak gibi. Kings of Convenience ' i her ne kadar festivallik değilde sakin sakin oturup kahvemi yudumlarken dinlemelik olarak görsemde, Park Orman' nın çimenlerine uzanıp dinlemekte hoş olacaktır ( Misread klibindeki gibi mesela). Bir de Know How  söylenirken Feist sürpriz yapıp sahneye çıkar mı acaba diye merak etmiyor değilim. Ayrıca Little Miss Sunshine gibi şirin bir filmin bana göre en güzel soundtrack i olan "How it ends' i" canlı dinlemek ayrı bir hoşluk olacaktır.




      Gelelim festivale katılan yerli isimlere; İlhan Erşahin, Baba Zula, Sattas ve çok daha fazlası...Her şey iyi hoşta geçen yıl 46 lira olan biletlerin bu yıl 70 tl olması biraz kötü oldu sanki. Neyse tüm festivalcilere iyi eğlenceler dileyelim... Bunlarda geçen seneki Soundgarden' dan bir kaç kare ; 


0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Sokak Tanrısı